DEL MARISC AL GASTRONOMIC GRILL

Al llarg de la nostra trajectòria professional, hem creat diferents tipus de conceptes gastronòmics per a adaptar-nos a tots els gustos i ocasions.

Des de la cuina nacional i de mercat especialitzada en arrossos i mariscos de L’Escamarlà, a la cuina internacional de Happy Rock.

Fins a arribar als Pura Brasa, un concepte modern i avantguardista basat en el gastronomic grill: amb una decoració cuidada i una oferta gastronòmica innovadora, utilitzem l’última tecnologia en forns de brasa Josper per a donar-li un toc únic i deliciós als nostres plats.

DEL MARISC AL GASTRONOMIC GRILL

Al llarg de la nostra trajectòria professional, hem creat diferents tipus de conceptes gastronòmics per a adaptar-nos a tots els gustos i ocasions.

Des de la cuina nacional i de mercat especialitzada en arrossos i mariscos de L’Escamarlà, a la cuina internacional de Happy Rock.

Fins a arribar als Pura Brasa, un concepte modern i avantguardista basat en el gastronomic grill: amb una decoració cuidada i una oferta gastronòmica innovadora, utilitzem l’última tecnologia en forns de brasa Josper per a donar-li un toc únic i deliciós als nostres plats.

25 anys d’experiència ens han convertit en un referent en el sector de la restauració

ELS ORÍGENS SÓN EL SABOR DEL NOSTRE ÈXIT

Happy Group neix l’any 2000 amb una missió: millorar el món a través de l’alimentació.

El nostre primer restaurant se situa en el Port Esportiu del Masnou, on aviat ens guanyem l’afecte dels nostres clients amb un espai orientat a gaudir de la mar. En el 2002, obrim el nostre segon restaurant en el mateix lloc.

I l’any 2003, fem el salt a Barcelona amb el Happy Bar & Grill, un restaurant emblemàtic situat en el cor de la ciutat, prop de la famosa Plaza Catalunya, i creat amb la idea d’oferir plats de qualitat en un entorn divertit i original.

Platja del Bogatell, 1990

25 anys d’experiència ens han convertit en un referent en el sector de la restauració

ELS ORÍGENS SÓN EL SABOR DEL NOSTRE ÈXIT

Happy Group neix l’any 2000 amb una missió: millorar el món a través de l’alimentació.

El nostre primer restaurant se situa en el Port Esportiu del Masnou, on aviat ens guanyem l’afecte dels nostres clients amb un espai orientat a gaudir de la mar. En el 2002, obrim el nostre segon restaurant en el mateix lloc.

I l’any 2003, fem el salt a Barcelona amb el Happy Bar & Grill, un restaurant emblemàtic situat en el cor de la ciutat, prop de la famosa Plaza Catalunya, i creat amb la idea d’oferir plats de qualitat en un entorn divertit i original.

Platja del Bogatell, 1990
RESTAURANT MARISQUERÍA EN EL PASSEIG MARÍTIM DEL BOGATELL DES DE 1994

ÀNIMA DE MEDITERRANI

La mar com a inspiració

Des del passeig marítim del Bogatell de Barcelona, hi ha una vista privilegiada del Mediterrani. I això va ser el que ens va enamorar per a establir-nos just aquí a mitjan 1994.

Comencem com un clàssic restaurant de platja, amb cuina tradicional mediterrània de plats casolans. Molt familiar.

El que ens feia únics és que teníem una idea clara: volíem que la nostra cuina fos excel·lent.

Aquesta idea és la que ens continua movent avui

RESTAURANT MARISQUERÍA EN EL PASSEIG MARÍTIM DEL BOGATELL DES DE 1994

ÀNIMA DE MEDITERRANI

La mar com a inspiració

Des del passeig marítim del Bogatell de Barcelona, hi ha una vista privilegiada del Mediterrani. I això va ser el que ens va enamorar per a establir-nos just aquí a mitjan 1994.

Comencem com un clàssic restaurant de platja, amb cuina tradicional mediterrània de plats casolans. Molt familiar.

El que ens feia únics és que teníem una idea clara: volíem que la nostra cuina fos excel·lent. 

Aquesta idea és la que ens continua movent avui